Під Києвом в кафе поблизу АЗС стався потужний вибух (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Бучанському районі Київської області стався вибух в придорожньому кафе. Подробиці розповіли в Головному управлінні Національної поліції в регіоні, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, в селі Софіївська Борщагівка внаслідок вибуху вщент вигоріло кафе, розташоване поблизу автозаправної станції.

"Близько 22:30 до Бучанського управління поліції Київщини зателефонували громадяни й повідомили про сильну пожежу в місцевому кафе. На щастя, обійшлося без потерпілих. Пожежу оперативно загасили працівники ДСНС", — йдеться в повідомленні регіональної поліції.

Причиною масштабної пожежі вважають вибух газового балону, що спричинило займання в закладі харчування. В Національній поліції України в Київській області оприлюднили фото з місця пожежі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва стався вибух в одній з квартир багатоповерхового житлового будинку. На Троєщині у квартирі на вулиці Лісківській вибухнула граната. Чоловіка, який незаконно зберігав гранату, поліцейські затримали.

Нагадаємо, у Київській області сталася смертельна ДТП. Аварія, під час якої трагічно загинув чоловік, сталася на території Великодимерської громади. Водій Dodge з’їхав у кювет та врізався в дерево. Автомобіль загорівся, під час пожежі чоловік загинув.

Окрім того, під Києвом на Житомирській трасі сталася ДТП за участі двох позашляховиків. Від сильного удару обидва джипи викинуло на "зустрічку", а Lexus ще й перекинувся.

Читайте також, що у Київській області трактор підірвався на протитанковій міні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися