У Київській області з глибокого колодязя врятували чоловіка (ФОТО)

Потерпілого з переохолодженням та забоями госпіталізували

У Київській області врятовано чоловіка, який по необережності впав у колодязь. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

Вчора, 15 травня, до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про те, що чоловік упав в колодязь з водою та не може самостійно вилізти в селі Григорівка Тетіївської МТГ, на вулиці Київська. 

На місце виклику виїхали рятувальники 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Тетіїв. По прибуттю рятувальники встановили, що чоловік 1958 року народження із власної необережності впав в колодязь з водою глибиною близько 20 м. 

За допомогою рятувальної мотузки рятувальники спільно з представниками Національної поліції підняли чоловіка на поверхню. Потерпілого з переохолодженням та забоями госпіталізували до Тетіївської міської лікарні.

Нагадуємо, що у столиці рятувальники спільно з медиками та працівниками поліції врятували жінку, яка намагалася покінчити життя самогубством. Після проведення майже шестигодинної профілактичної бесіди жінку вмовили злізти з підвіконня та не скоювати самогубство. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися