У Київській області внаслідок ДТП травмувалось п'ятеро людей

Внаслідок ДТП у Київській області травмувалось п'ять осіб

П'ять осіб травмувалось внаслідок ДТП у Київській області. Про це повідомляє очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

Стало відомо, що в Переяславі мотоцикліст здійснив наїзд на велосипедиста, в Броварах постраждала людина внаслідок зіткнення автівки із деревом, у Вишневому автобус збив пішохода. В селі Святопетрівське дві людини постраждали через зіткнення 4 транспортних засобів. Ще 17 водіїв поліцейські Київської області виявили за кермом напідпитку. 

Нагадуємо, що в Обухівському районі Київської області водій легкового автомобілю збив дитину та залишив місце ДТП. За даними правоохоронців, дорожньо-транспортна пригода сталася у Кагарлику. Внаслідок ДТП чотирьохрічну дівчинку з численними травмами госпіталізовано до лікарні.

Також у Київській області розслідують обставини ДТП - водій автомобіля скоїв наїзд на велосипедиста. Як попередньо встановили поліцейські, 32-річний водій автомобіля "BMW" не дотримався безпечної дистанції та здійснив наїзд на 38–річного велосипедиста, який рухався попереду в попутному напрямку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися