У Київській області водій іномарки збив дитину та втік з місця ДТП

Що відомо про аварію

В Обухівському районі Київської області водій легкового автомобілю збив дитину та залишив місце ДТП. Про це повідомили у регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, дорожньо-транспортна пригода сталася у Кагарлику.

"Постраждала дитина, водія легковика, який втік з місця події, оперативно затримали дорогою до столиці. 46-річний кермувальник автомобіля Toyota здійснив наїзд на дитину", — йдеться в повідомленні Національної поліції України в Київській області.

Внаслідок ДТП чотирьохрічну дівчинку з численними травмами госпіталізовано до лікарні. На місці події працювали правоохоронці Обухівського управління поліції Київщини.

Нагадаємо, у Києві за фактом загоряння карети швидкої допомоги на Печерську розпочали кримінальне провадження. Внаслідок пожежі одна людина загинула, ще двоє отримали опіки. Загоряння автомобілю швидкої медичної допомоги сталося на території лікарні на вулиці Шовковичній. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області сталася смертельна ДТП. Аварія, під час якої трагічно загинув чоловік, сталася на території Великодимерської громади. Водій Dodge з’їхав у кювет та врізався в дерево. Автомобіль загорівся, під час пожежі чоловік загинув.

Окрім того, під Києвом на Житомирській трасі сталася ДТП за участі двох позашляховиків. Від сильного удару обидва джипи викинуло на "зустрічку", а Lexus ще й перекинувся.

Читайте також, що під Києвом в кафе поблизу АЗС стався потужний вибух



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


са

15 травня 2023, 11:29

іномаркі блядь. ІНОМАРКІ. йобагі ви чорти!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися