У Київській області охопило вогнем житловий будинок (ФОТО)

Причина виникнення пожежі встановлюється

У Фастівському районі ліквідовано загорання двоповерхового житлового будинку. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

Стало відомо, що сьогодні, 17 травня, до оперативно-диспетчерської служби Фастівського району надійшло повідомлення про загорання житлового будинку у смт Борова Фастівської міської територіальної громади, на вулиці Васильківська.

До місця виклику було направлено чергові караули рятувальників. По прибуттю, рятувальники встановили, що вогнем охоплено дах двоповерхового житлового будинку. 

Пожежу було локалізовано та повністю ліквідовано. Потерпілих та загиблих на місці не виявлено. До гасіння залучалось 8 рятувальників особового складу та 3 одиниці техніки.

Причина виникнення пожежі встановлюється.

Нагадуємо, що у Бориспільському районі громадянами виявлено підозрілі предмети. Рятувальниками після ідентифікації було встановлено, що дані предмети належать до вибухонебезпечних. Після обстеження предметів подано заявку на виклик групи піротехнічних робіт для подальшого знищення небезпечних знахідок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися