У Київській області сталася лісова пожежа: подробиці

У Броварському районі горіла лісова підстилка

У Броварському районі Київської області ліквідовано пожежу у лісі. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

Вчора, 19 травня, виникла лісова пожежа за межами села Коржі Баришівської ОТГ Броварського району (Філія "Бориспільське лісове господарство" ДП "Ліси України").

На місце події було направлено особовий склад 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Баришівка. По прибуттю на місце події рятувальниками було встановлено, що горить лісова підстилка на площі 0,02 га. Крім рятувальників, на місці працювали представники лісництва.

Пожежу було локалізовано та ліквідовано на площі 0,02 га. До гасіння пожежі було залучено дев'ять чоловік особового складу, в тому числі шість працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій, та дві одиниці техніки. Причина пожежі з'ясовується.

Нагадуємо, що мешканця Київської області судитимуть за незаконну порубку лісу на суму близько 350 000 грн з метою збуту деревини. Підозрюваний організував на території Бориспільського району незаконну господарську діяльність, пов'язану з вирубкою та подальшою реалізацією деревини.

Читайте также