На трасі Київ – Одеса сталася масштабна ДТП (ФОТО)

Що відомо про аварію за участі трьох автомобілів

На трасі міжнародного значення Київ — Одеса зіткнулися три автомобілі. Про аварію повідомили в Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними відомства, дорожньо-транспортна пригода сталася напередодні, 21 травня. На 90-му кілометрі автомобільної дороги Київ-Одеса зіткнулися два легковики та вантажівка. Попередньо відомо, що травмувався водій автомобіля Dodge. Його оглянули лікарі. Інших подробиць щодо ДТП в поліції поки що не надали.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поліцейські Київської області затримали чоловіків, які жорстоко катували та вимагали гроші з людей. Банда вчинила кілька нападів на господарів приватних маєтків у Бучанському та Броварському районах Київської області. Озброєні автоматами та пістолетами вони вдирались до маєтків вночі, зв’язували та мордували людей. Організатором виявився 29-річний мешканець Києва. Цей чоловік перебував у розшуку за бандитизм та угон транспорту. Розбійні напади він скоював разом із двома поплічниками. 

Нагадаємо, що у Київській області затримали посадовців за отримання хабарів за реєстрацію сільгосптехніки. Повідомлено про підозру чотирьом працівникам Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області та приватному підприємцю за фактами вимагання й отримання хабарів. Слідство встановило, що начальник і заступник одного з відділів Головного управління Держпродспоживслужби в Київській надавали двом підлеглим спеціалістам усні вказівки створювати штучні перешкоди фізичним та юридичним особам під час реєстрації сільськогосподарської техніки.

Читайте також, як п’яного водія вантажівки затримали в центрі Києва.

Читайте также