П’яного водія вантажівки затримали в центрі Києва (ФОТО)

Що відомо про інцидент від правоохоронців

У Києві виявили нетверезого водія вантажного автомобілю, який намагався проїхати Хрещатиком. Про це повідомили у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, патрульні склали адмінматеріали на нетверезого водія вантажівки, що намагався проїхатися Хрещатиком.

"Під час патрулювання, охоронці порядку зупинили вантажний автомобіль Renault Magnum, який рухався Хрещатиком в зоні дії заборонного знаку. У 52-річного керманича інспектори виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік пройшов огляд за допомогою приладу Драгер. Результат — 2,51 проміле", — повідомили в Патрульній поліції Києва.

Водія відсторонили водія від керування вантажівкою та склали стосовно нього адміністративний протокол за керування транспортним засобом у стані сп'яніння та постанову за порушення вимог дорожнього знаку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поліцейські Київської області затримали чоловіків, які жорстоко катували та вимагали гроші з людей. Банда вчинила кілька нападів на господарів приватних маєтків у Бучанському та Броварському районах Київської області. Озброєні автоматами та пістолетами вони вдирались до маєтків вночі, зв’язували та мордували людей. Організатором виявився 29-річний мешканець Києва. Цей чоловік перебував у розшуку за бандитизм та угон транспорту. Розбійні напади він скоював разом із двома поплічниками. 

Нагадаємо, що у Київській області затримали посадовців за отримання хабарів за реєстрацію сільгосптехніки. Повідомлено про підозру чотирьом працівникам Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області та приватному підприємцю за фактами вимагання й отримання хабарів. Слідство встановило, що начальник і заступник одного з відділів Головного управління Держпродспоживслужби в Київській надавали двом підлеглим спеціалістам усні вказівки створювати штучні перешкоди фізичним та юридичним особам під час реєстрації сільськогосподарської техніки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися