У Києві поліцейські врятували життя перехожому (ВІДЕО)

Подія трапилася у Шевченківському районі столиці

Поліцейські слідчо-оперативної групи в Києві врятували життя перехожому. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

"Повертаючись з виклику, правоохоронці помітили на узбіччі громадянина, який впав та вдарився головою об залізний стовп. Вони негайно кинулись до потерпілого та надали йому невідкладну домедичну допомогу разом із перехожими до приїзду лікарів", - йдеться у повідомленні.

Інцидент стався сьогодні, 23 травня, у Шевченківському районі Києва. Слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції саме поверталася з виклику, коли побачила біля пішохідного переходу на розі вулиць Деревлянської та Білоруської чоловіка, якому раптово стало зле, і він впав.

Працівники поліції негайно почали надавати медичну допомогу перехожому. Поліцейські перевернули чоловіка на бік, перемотали йому голову і разом з небайдужими громадянами підтримували його у стабільному стані до приїзду карети швидкої допомоги.

Нагадуємо, що в Києві врятували чоловіка, який збирався покінчити життя самогубством. Патрульні отримали повідомлення про те, що громадянин стоїть на мосту Патона у столиці та збирається стрибнути вниз.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися