Смертельна ДТП сталася у Київській області (ФОТО, ВІДЕО)

Подробиці масштабної пожежі бензовозу розповіли рятувальники

На автомобільній дорозі Київ — Харків загасили масштабну пожежу, яка виникла внаслідок перекидання бензовозу. Подробиці розповіли в Національній поліції України в Київській області та у ДСНС, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, ДТП сталася сьогодні, 25 травня, у Броварському районі Київської області. Поблизу селища Бзів на автомобільній дорозі Київ — Харків перевернувся та вибухнув бензовоз.

"Бензовоз з’їхав у кювет, де сталося загорання 15-кубової ємності з бензином. На місці події загинув водій бензовозу", — повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в Київській області.

Пожежу гасили майже чотири десятки рятувальників. Повністю ліквідувати пожежу вдалося менш ніж за годину.

Начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов підтвердив, що бензовоз внаслідок ДТП вибухнув. "Внаслідок вибуху бензовоза загинув водій. Трагедія сталась близько 12 години по автодорозі Харків - Київ, біля населеного пункту Бзів, що в Броварському районі Київщини", — прокоментував Нєбитов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на трасі Київ — Одеса зіткнулися три автомобілі. ДТП сталася на 90-му кілометрі. Тут зіткнулися два легковики та вантажівка. Відомо, що в аварії травмувався водій автомобіля Dodge.

Нагадаємо, у Білоцерківському районі Київської області сталася смертельна ДТП. Неподалік Сквири 28-річний водій та його одноліток-пасажир рухались на автомобілі Chevrolet у напрямку села Миньківці. Під час руху автомобіль з'їхав на узбіччя, врізався у дерево та перекинувся. Обидва хлопці загинули.

Читайте також, як на трасі Київ — Чоп триває капітальний ремонт важливого мосту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися