У Києві загорівся житловий будинок: подробиці (ФОТО)

Рятувальники ліквідували пожежу у приватному будинку

Київські вогнеборці ліквідували займання в приватному житловому будинку. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у місті Києві, передають "Коментарі".

Стало відомо, що вчора, 26 травня, о 20:29 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вулиці Кудряшова в Солом'янському районі Києва. Вогонь перекинувся на дах будівлі.

О 21:50 рятувальники ліквідували пожежу на площі 150 квадратних метрів. 

До гасіння займання залучалися чотири одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 18 рятувальників особового складу.

 Жертв та постраждалих немає.

Нагадуємо, що правоохоронці Київської області розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди, що сталася у Фастівському районі. Водій автомобіля Mitsubishi під час здійснення розвороту виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з мотоциклом.

Також поліція Київської області зафіксувала дорожньо-транспортну пригоду у Білій Церкві. Водій мікроавтобуса "Мерседес" скоїв наїзд на жінку похилого віку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу.

"Коментарі" повідомляли, що в Києві цього тижня вводять обмеження руху транспорту поблизу Центрального залізничного вокзалу. У столиці розпочнуть капітальний ремонт на вулиці Митрополита Липківського. Через ремонтні роботу рух транспорту частково обмежать із 27 травня до 15 липня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися