Стали відомі наслідки потужної повітряної атаки на Київ (ФОТО)

Подробиці обстрілів столиці розповіли у військовій адміністрації

У Києві внаслідок масованого обстрілу безпілотниками російських окупантів є пошкодження будинків, постраждалі та загиблі. Про наслідки повітряної атаки розповіли в Київській міській державній адміністрації та у військовій адміністрації столиці, передають "Коментарі".

В Голосіївському районі Києва внаслідок падіння уламків безпілотників загорівся дах торгово-розважального центру та сталася пожежа на території будівництва. Через влучання уламків в семиповерхову нежитлову будівлю зруйнована частина стіни та виникла пожежа на третьому поверсі. Одну людину поранено (травми ніг), одна людина загинула.

Масштабну пожежу в Голосіївському районі Києва на площі 700 квадратних метрів загасили. Також зафіксовано руйнування будівельних конструкцій на загальній площі 1000 квадратних метрів.

У Дарницькому районі Києва внаслідок влучання уламків збитого дрону в одному з магазинів вибиті шибки та пошкоджені двері. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

У Солом’янському районі столиці, де уламки безпілотника влучили в семиповерхову нежитлову будівлю, сталось руйнування частини стіни та виникла пожежа на третьому поверсі. Внаслідок падіння уламків дрону біля приміщення однієї з АЗС госпіталізували 35-річну жінку, загинув 41-річний чоловік.

У Печерському районі Києва внаслідок потрапляння уламків збитих дронів-камікадзе загорівся дах будинку. Попередньо відомо про понад 40 збитих ворожих дронів над Києвом. Оприлюднені фото наслідків падіння уламків безпілотників в Печерському районі столиці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі Київ — Харків загасили масштабну пожежу, яка виникла внаслідок перекидання бензовозу. Водій вантажного автомобілю загинув під час вибуху.

Читайте також, що у Києві на блокпосту п’яний суддя на смерть збив військового.

Читайте также