У Києві внаслідок пожежі в квартирі загинула людина

Про трагічний випадок розповіли рятувальники

У Святошинському районі Києва внаслідок пожежі в квартирі загинув чоловік. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася в суботу, 27 травня, в багатоквартирному будинку на вулиці Симиренка, 13. Загорілася квартира на четвертому поверсі. Під час гасіння пожежі рятувальники знайшли тіло чоловіка без ознак життя. Повністю загасити вогонь на площі 12 квадратних метрів вдалося менш ніж за годину. Обставини цього трагічного випадку встановлюють правоохоронці. Причина пожежі поки що невідома.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок масованого обстрілу безпілотниками російських окупантів є пошкодження будинків, постраждалі та загиблі. Про наслідки потужної повітряної атаки розповіли в Київській міській державній адміністрації та у військовій адміністрації столиці.

Нагадаємо, на автомобільній трасі Київ — Харків загасили масштабну пожежу, яка виникла внаслідок перекидання бензовозу. Водій вантажного автомобілю загинув під час вибуху.

Читайте також, що у Києві на блокпосту п’яний суддя на смерть збив військового.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися