У Києві під колеса кільцевої електрички потрапив пішохід

Що відомо про ДТП на залізниці

У Києві затримуються поїзди через те, що під колеса кільцевої електрички потрапив пішохід. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Kyiv City Express.

За даними перевізника, ДТП сталася через те, що пішохід переходив колії в навушниках та не побачив електричку. На місце аварії викликали поліцію. Пасажирів попередили про затримку електропоїздів.

"І знову ходіння по коліях у навушниках. О 10:48 на перегоні поблизу ст. Київ-Дніпровський у напрямку Почайни перехожий потрапив під електропоїзд 7419. Очікуємо на поліцію, буде затримка. Благаємо, не треба нехтувати елементарними правилами безпеки на залізниці!" — йдеться в повідомленні Kyiv City Express.

Про стан потерпілого поки що нічого невідомо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок потужного обстрілу безпілотниками російських окупантів є пошкодження будинків, постраждалі та загиблий. Про наслідки потужної повітряної атаки розповіли в Київській міській державній адміністрації та у військовій адміністрації столиці.

Нагадаємо, на автомобільній трасі Київ — Харків загасили масштабну пожежу, яка виникла внаслідок перекидання бензовозу. Водій вантажного автомобілю загинув під час вибуху.

Читайте також, що у Києві на блокпосту п’яний суддя на смерть збив військового.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися