У Києві після обстрілів загасили масштабну пожежу (ФОТО, ВІДЕО)

Подробиці про наслідки обстрілів столиці розповіли рятувальники

У Києві сьогодні, 28 травня, внаслідок обстрілу російських окупантів сталася масштабна пожежа на території підприємства. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, внаслідок падіння уламків збитих ворожих дронів сталися пожежі в Печерському та Голосіївському районах Києва. У Голосіївському районі столиці рятувальники гасили пожежу на території підприємства на площі 1200 квадратних метрів. Крім того, на цій площі сталося руйнування будівельних конструкцій.

За іншою адресою сталося часткове руйнування стіни семиповерхової нежитлової будівлі із загорянням на третьому поверсі. Пожежу ліквідували на площі 15 квадратних метрів. На місці пожежі знайшли тіло загиблого чоловіка та одну постраждалу жінку. Також на території будівництва сталася пожежа в декількох осередках. Пожежі після обстрілів у Києві гасили понад сотні рятувальників.

наслідки потужної повітряної атаки розповіли в Київській міській державній адміністрації та у військовій адміністрації столиці.

Окрім того, у Київській області внаслідок обстрілу є пошкодження будинків та автомобілів. Поліція фіксує наслідки  падіння уламків безпілотників в кількох районах регіону. В одній із громад є незначні пошкодження приватного будинку – вибиті вікна, в іншій – вибило вікна в одному із закладів харчування. Падіння уламків дронів призвело до лісової пожежі та займання трав’яної підстилки в декількох місцях та до загоряння вантажівки.

Нагадаємо, на автомобільній трасі Київ — Харків загасили масштабну пожежу, яка виникла внаслідок перекидання бензовозу. Водій вантажного автомобілю загинув під час вибуху.

Читайте також, що у Києві на блокпосту п’яний суддя на смерть збив військового.

Читайте также