В Обухові мотоцикліст влетів в авто та в натовп людей (ФОТО, ВІДЕО)

В ДТП багато потерпілих

В Обухові мотоцикліст на шаленій швидкості влетів в натовп людей. Про ДТП розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, 18-річний водій мотоциклу Yamaha влетів у людей на пішохідному переході. Мотоцикліст проігнорував червоне світло світлофору, спочатку врізався у легковий автомобіль, а потім у групу пішоходів.

Внаслідок ДТП до лікарні госпіталізували водія та пасажира мотоцикла, а також трьох пішоходів, які на момент аварії йшли узбіччям. Всі потерпілі отримали численні травми важкого та середнього ступеня. Оприлюднено фото і відео масштабної ДТП в Обухові.

наслідки потужної повітряної атаки розповіли в Київській міській державній адміністрації та у військовій адміністрації столиці.

Окрім того, у Київській області внаслідок обстрілу є пошкодження будинків та автомобілів. Поліція фіксує наслідки  падіння уламків безпілотників в кількох районах регіону. В одній із громад є незначні пошкодження приватного будинку – вибиті вікна, в іншій – вибило вікна в одному із закладів харчування. Падіння уламків дронів призвело до лісової пожежі та займання трав’яної підстилки в декількох місцях та до загоряння вантажівки.

Нагадаємо, на автомобільній трасі Київ — Харків загасили масштабну пожежу, яка виникла внаслідок перекидання бензовозу. Водій вантажного автомобілю загинув під час вибуху.

Читайте також, що у Києві на блокпосту п’яний суддя на смерть збив військового.

Читайте также