Уламки збитих ракет впали у кількох районах Києва

Подробиці ракетного обстрілу столиці

У Києві уламки збитих ракет впали у кількох районах столиці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської військової адміністрації (КМВА).

Поки що до КМВА надійшли повідомлення про виявлення шести уламків ракет:

·       Оболонський район: біля АЗС, на дорожнє покриття із займанням та на зелену зону;

·       Деснянський район: на територію одного з парків;

·       Дніпровський район: на дорожнє покриття в різних місцях.

"Інформація щодо потерпілих уточнюється. Перебувайте в укриттях до відбою повітряної тривоги!" — заявили у військовій адміністрації Києва.

В столичній мерії повідомили, що медики госпіталізували одного пораненого в Подільському районі Києва. В Подільському районі столиці уламки ракети також впали на проїжджу частину дороги. На момент публікації новини у Києві та Київській області оголосили відбій повітряної тривоги. Небезпека тривала майже півтори години.

Нагадаємо, російські окупанти влаштували чергову масовану атаку на Київ в ніч на 29 травня, запустивши ракети та ударні дрони з різних напрямків. У Київській міській військовій адміністрації повідомили, що столицю атакували безпілотниками Shahed-136 та ракетами Х-101 зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС. Сили Протиповітряної оборони України знищили понад 40 повітряних цілей. Внаслідок збиття повітряних цілей у Подільському районі Києва уламки пробили дах житлового будинку. Інформації про потерпілих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок потужного обстрілу безпілотниками російських окупантів є пошкодження будинків, постраждалі та загиблий. Про наслідки потужної повітряної атаки 28 травня розповіли в Київській міській державній адміністрації та у військовій адміністрації столиці.

Читайте також, як у Києві після обстрілів гасили масштабну пожежу.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/1900


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися