У Києві лунали гучні вибухи: Росія влаштувала масовану атаку

Російські окупанти влаштували чергову масовану атаку на українську столицю в ніч проти 29 травня

Російські окупанти влаштували чергову масовану атаку на українську столицю в ніч на 29 травня з різних напрямків, запустивши ракети та ударні дрони. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської військової адміністрації.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, для виснаження протиповітряної оборони та психологічного тиску росіяни атакували Київ дронами-камікадзе Shahed-136, а також ракетами Х-101 зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС.

Українська ППО виявила та знищила понад 40 повітряних цілей. У Подільському районі столиці уламки пробили дах житлового будинку, що обійшлося без жертв.

Нагадаємо, що російські окупанти завдали чергового ракетного удару по українській столиці в ніч на 26 травня — уламки однієї із збитих цілей впали на торгово-розважальний центр в Оболонському районі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, ворог уже в 13 разів атакував Київ з початку травня - ракети типу Х-101/555 запускалися зі стратегічних бомбардувальників ТУ-95МС із району Каспійського моря.

Сили ППО виявили та збили всі цілі противника. В Оболонському районі уламки впали на дах торговельного центру. Немає критичних руйнувань та поранених.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися