В озері у Києві загинула людина: що відомо

Подробиці розповіли рятувальники

У Голосіївському районі Києва в озері потонув чоловік. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, про потопельника рятувальникам повідомили сьогодні, 30 травня, вранці. Надзвичайна подія сталася на озері неподалік від вулиці Ставкової. Водолазам довелося обстежити величезну територію водойми на площі 2500 квадратних метрів, щоб знайти потопельника. Тіло чоловіка дістали з днища озера з глибини семи метрів.

За допомогою водолазно-рятувального спорядження загиблого доставили до берега та передали поліції.  Інші подробиці не повідомляються. Обставини трагічного випадку встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, в Обухівському районі Київської області в одному з сіл стався вибух. У селі Германівка 38-річному чоловіку відірвало кисть вибуховим пристроєм. Потерпілий отримав тяжкі травми, намагаючись розібрати запал для снаряда, який він знайшов в лісі торік.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Бучанському районі Київської області стався вибух на території АЗС. В салоні легкового автомобіля внаслідок вибуху почалась пожежа. Надзвичайна подія трапилась на трасі Київ — Житомир. Автомобіль згорів в селі Мила.

Читайте також, що у Києві цієї ночі пролунали вибухи та сталися пожежі у кількох районах столиці.

Читайте также