В озері на Київщині знайшли тіло потонулого чоловіка (ФОТО)

Що розповіли про надзвичайну подію в поліції

У Макарові кілька днів шукали чоловіка, який потонув у місцевому озері. Про це розповіли в Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними відомства, напередодні до поліції звернулися рідні мешканця Макарова. Правоохоронцям повідомили, що чоловік пішов купатися і зник. Сьогодні, 30 травня, водолази розшукали його тіло на дні озера. Інші подробиці в поліції не повідомляють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Голосіївському районі Києва в озері потонув чоловік. Надзвичайна подія сталася на водоймі неподалік від вулиці Ставкової. Водолазам довелося обстежити величезну територію озера на площі 2500 квадратних метрів, щоб знайти потопельника. Тіло чоловіка дістали з дна водойми з глибини семи метрів.

Нагадаємо, в Обухівському районі Київської області в одному з сіл стався вибух. У селі Германівка 38-річному чоловіку відірвало кисть вибуховим пристроєм. Потерпілий отримав тяжкі травми, намагаючись розібрати запал для снаряда, який він знайшов в лісі торік.

Окрім того, в Бучанському районі Київської області стався вибух на території АЗС. В салоні легкового автомобіля внаслідок вибуху почалась пожежа. Надзвичайна подія трапилась на трасі Київ — Житомир. Автомобіль згорів в селі Мила.

Читайте також, що у Києві цієї ночі пролунали вибухи та сталися пожежі у кількох районах столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися