У Київській області автомобіль перекинувся та впав у річку

Що відомо про дорожньо-транспортну пригоду

В Обухівському районі Київської області перекинувся та впав у водойму легковий автомобіль. Про це повідомили в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, дорожньо-транспортна пригода сталася у Підгірцях. Про аварію та виявлення перевернутої автівки в місцевій річці в поліцію повідомили пізно ввечері. На місці ДТП працювали співробітники Обухівського управління поліції Київської області та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Поки що невідомо, скільки людей було в автомобілі, який впав у річку, та про стан постраждалих. В регіональній поліції пообіцяли розповісти подробиці ДТП згодом.

Нагадаємо, в Обухівському районі Київської області в одному з сіл стався вибух. У селі Германівка 38-річному чоловіку відірвало кисть вибуховим пристроєм. Потерпілий отримав тяжкі травми, намагаючись розібрати запал для снаряда, який він знайшов в лісі торік.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Бучанському районі Київської області стався вибух на території АЗС. В салоні легкового автомобіля внаслідок вибуху почалась пожежа. Надзвичайна подія трапилась на трасі Київ — Житомир. Автомобіль згорів в селі Мила.

Читайте також, як під Києвом п’яна водійка знесла дорожній знак та пошкодила три автомобілі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися