Під Києвом п’яна водійка знесла дорожній знак та пошкодила три авто (ФОТО)

Подробиці нічної ДТП розповіли в поліції

У Борисполі п’яна водійка знесла дорожній знак та пошкодила три припарковані автомобілів. Про наслідки керування транспортом у стані сп‘яніння розповіли в Патрульній поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП сталася сьогодні, 29 травня, вночі. У Борисполі водійка автомобіля Renault Megane не впоралась з керуванням та врізалась у припарковані поряд автомобілі та дорожній знак.

"Під час спілкування з винуватицею ДТП, охоронці порядку помітили в неї явні ознаки алкогольного сп‘яніння. Жінка погодилась пройти огляд, у встановленому законодавством порядку, на місці. Результат позитивний — 2,23 проміле", — розповіли в поліції Київської області.

В ДТП постраждалих немає. Поліцейські повідомили відповідні служби про пошкодження дорожнього знаку та склали на водійку адміністративні протоколи про порушення Правил дорожнього руху, що призвело до ДТП та про керування автомобілем у стані алкогольного сп‘яніння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що уу Києві на блокпосту п’яний суддя на смерть збив військового. 

Нагадаємо, на автомобільній трасі Київ — Харків загасили масштабну пожежу, яка виникла внаслідок перекидання бензовозу. Водій вантажного автомобілю загинув під час вибуху.

Читайте також, що на Троєщині чоловік вистрибнув із десятого поверху.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися