На Троєщині чоловік вистрибнув із десятого поверху (ВІДЕО)

Самогубця дивом вдалося врятувати

У Деснянському районі Києва поліцейські врятували чоловіка, який вистрибнув із вікна десятого поверху. Про це розповіли в столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, спроба самогубства сталася на Троєщині. Киянин намагався вкоротити собі віку. Чоловік вистрибнув із вікна десятого поверху, однак зачепився за антенні дроти та застряг на висоті дев’ятого поверху. Інцидент трапився в багатоповерховому будинку на бульварі Леоніда Бикова. Поліцію викликала місцева мешканка.

На місце події негайно прибули рятувальники, медики та мобільна група з протидії домашньому насильству. Поліцейські допомогли чоловіку вибратись та затягнули у квартиру.

"Виявилось, що потерпілий стрибнув із вікна власної квартири на десятому поверсі, але зачепився за антенні дроти. Крім цього, падаючи, він розбив вікно сусідського балкону та склом порізав ноги", — розповіли в поліції Києва.

Правоохоронці передали 40-річного місцевого мешканця лікарям.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що уу Києві на блокпосту п’яний суддя на смерть збив військового. 

Нагадаємо, на автомобільній трасі Київ — Харків загасили масштабну пожежу, яка виникла внаслідок перекидання бензовозу. Водій вантажного автомобілю загинув під час вибуху.

Читайте також, що у Києві самогубця намагався стрибнути з моста на трасу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися