У Київській області сталася пожежа в житловому будинку: подробиці

У Броварському районі загасили пожежу в житловому будинку

Рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку у Броварському районі. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

Вчора, 30 травня, до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вулиці Шевченка в селі Требухів.

На місце події було направлено рятувальників міста Бровари та сільські пожежні команди з сіл Княжичі та Требухів. По прибуттю було встановлено, що пожежа виникла на кухні на другому поверсі житлового будинку.

Пожежу було ліквідовано. На місці події працювали чотирнадцять рятувальників особового складу та чотири одиниці пожежно-рятувальної техніки. Причина пожежі встановлюється.

Нагадуємо, що в Києві врятовано жінку під час гасіння пожежі у квартирі. Вогнеборці вивели потерпілу на свіже повітря та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Лікарі виявили у неї ознаки отруєння продуктами горіння.

Також рятувальники ліквідували загорання вантажівки у Вишгородському районі. По прибуттю на місце події рятувальниками було встановлено, що у вантажному відсіку автомобіля сталося загорання бухт з гофрами для проводів та каністр з перекисом водню. Пожежу було локалізовано та повністю ліквідовано.

Читайте также