У Київській області п'яний водій скоїв ДТП (ФОТО)

У Борисполі водій сів за кермо напідпитку, врізався в паркан та втік

У Київській області складено адміністративні матеріали на водія, який сів за кермо в стані алкогольного сп'яніння, врізався в паркан і втік з місця події. Про це повідомляє патрульна поліція Київської області, передають "Коментарі".

Інцидент стався нещодавно у місті Бориспіль. Поліцейські отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду. Заявник повідомив, що водій автомобіля ВАЗ 210990 пошкодив паркан спортивного майданчика та втік.

Коли патрульні приїхали на місце події, вони помітили автомобіль, схожий за орієнтуванням. Поліцейські зупинили авто для перевірки. Водієм виявився 49-річний чоловік, який спричинив вищеописану ДТП.

Під час спілкування з водієм патрульні виявили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Від проходження огляду чоловік відмовився.

Інспектори склали на водія протоколи за фактом порушення ПДР, що призвело до ДТП, залишення місця ДТП, керування в стані алкогольного сп'яніння, вчиненого втретє протягом року, повторне протягом року керування транспортним засобом особою, яка не має на це права. 

Нагадуємо, що в Києві патрульні виявили мотоцикліста, який не мав при собі документів і розшукувався Інтерполом. Днями на проспекті Лесі Українки в Києві мотопатруль помітив мотоцикл Honda, водій якого виїхав на зустрічну смугу і почав тікати, чим привернув увагу інспекторів. Після тривалого переслідування транспортний засіб було зупинено.

Читайте также