У Києві потужний буревій повалив сотні дерев

Через негоду сотні дерев зламано та повалено у різних районах Києва

Близько 260 дерев було зламано та повалено в різних районах Києва через негоду. Найбільше постраждали від вітру Шевченківський, Дарницький, Оболонський та Деснянський райони, повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Комунальні підприємства по утриманню зелених насаджень кожного району продовжують обстежувати території.

До аварійно-диспетчерської служби "Київзеленбуду" з 2 червня надійшло близько 60 повідомлень від киян про повалені дерева та зламані гілки. Крім того, оперативні підрозділи Київської служби порятунку здійснили 14 виїздів на місця падіння дерев.

У столиці тривають заходи з ліквідації наслідків бурі, рятувальники чергують у цілодобовому режимі. В першу чергу прибираються дерева та гілки, що перешкоджають руху пішоходів та транспорту.

Нагадуємо, що рятувальники показали наслідки потужного буревія в Києві.

"Коментарі" повідомляли, що в ніч на 4 червня ворог знову атакував Україну з повітря. Всі ворожі цілі, які летіли на Київ, були знищені силами ППО. Ворожі ракети були випущені з району Каспію стратегічними бомбардувальниками Ту-95МС, а також атакували безпілотники. Сили протиповітряної оборони знищили чотири крилаті ракети та три ударні дрони.

Читайте также