У Київській області дівчина потрапила під електропотяг

Потерпіла загинула на місці від отриманих травм

У Броварах Київської області дівчина потрапила під електропотяг. Від отриманих травм потерпіла загинула. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

У повідомленні йдеться, що вчора за чверть до сьомої години вечора до поліції надійшло повідомлення від медпрацівників про нещасний випадок на коліях у Броварах. 

Правоохоронці встановили, що електропотяг рухався в бік Броварів, і раптом на колії вийшла 19-річна дівчина. Машиніст застосував екстрене гальмування, проте вчасно зупинити електропотяг не вдалося. Потерпіла від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці. 

"Коментарі" повідомляли, що в Бориспільському районі 16-річний хлопець та його друг займалися смертельно небезпечною розвагою на залізниці. Хлопці катались на вантажних вагонах. Після цього екстремального вчинку один з хлопців був знайдений важко пораненим на залізничних коліях.

Нагадуємо, що три людини постраждали внаслідок вибуху у житловому будинку в Київській області. По прибуттю рятувальники встановили, що горить другий поверх та частина першого поверху приватного житлового будинку. На місці події травмувалися три людини - з опіками різного ступеня їх доставили до районної лікарні.

Читайте также