У Києві сталася пожежа в житловому будинку: подробиці (ФОТО)

Причина виникнення пожежі встановлюється

У Києві ліквідовано пожежу у квартирі житлового будинку. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у місті Києві, передають "Коментарі".

Сьогодні, 4 червня, до оперативно-координаційного центру столичного ГУ ДСНС України надійшло повідомлення про пожежу у двоповерховому житловому будинку на проспекті Відрадному, 71/2 у Солом'янському районі Києва.

На місце події негайно виїхали рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини. 

Було встановлено, що пожежа виникла в одній з квартир на першому поверсі двоповерхового будинку. Рятувальники негайно приступили до гасіння пожежі. Вогонь вдалося локалізувати та ліквідувати на площі 7 кв. м.

На місці події працювали три одиниці основної та спеціальної пожежної техніки та 13 рятувальників особового складу.

Причина пожежі встановлюється. Загиблих та постраждалих немає.

Нагадуємо, що в Київській області сталася пожежа з сильним задимленням - рятувальниками ліквідовано загорання пластикових труб та шин. Сьогодні до оперативно-диспетчерської служби Вишгородського району надійшло повідомлення про загорання поблизу села Лютіж на території приватного земельного паю - горіли пластикові труби, шини, сміття.

"Коментарі" повідомляли, що три людини постраждали внаслідок вибуху у житловому будинку в Київській області. По прибуттю рятувальники встановили, що горить другий поверх та частина першого поверху приватного житлового будинку. На місці події травмувалися три людини - з опіками різного ступеня їх доставили до районної лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися