Гучні вибухи буде чутно у Києві та Київській області

Що треба знати мешканцям столиці та регіону

У Київській області та на околицях Києва буде чутно гучні вибухи. Про це мешканців попередили у Київській обласній та міській військових адміністраціях, передають "Коментарі".

За даними відомств, у Вишгородському районі Київської області може бути гучно через знищення вибухонебезпечних предметів.

"У Вишгородському районі може бути гучно. Сьогодні, 8 червня, у районі проводять ліквідацію вибухонебезпечних предметів. Зберігайте спокій – роботи планові!" — заявили у Київській обласній військовій адміністрації.

Киян також попередили про гучні вибухи на околицях столиці.

"У передмісті столиці лунатимуть звуки вибухів! Це працюють наші сапери. Сьогодні, у Вишгородському районі ліквідовуватимуть вибухонебезпечні предмети. Зберігайте спокій! Під час повітряної тривоги перебувайте в укриттях!" — йдеться в повідомленні військової адміністрації Києва.

Нагадаємо, що у Києві внаслідок потужного ракетного обстрілу троє людей загинули, ще 14 — поранені. Руйнування від падіння уламків збитих ракет зафіксовані в кількох районах столиці. Згодом стало відомо, що кількість поранених зросла до 16 осіб. На території столичної лікарні 1 червня проводили слідчі дії. Правоохоронці допитували керівництво та персонал медзакладу для встановлення відповідальних за експлуатацію укриття та забезпечення вільного доступу до нього під час повітряної тривоги. 

Читайте також, що у Києві після загибелі людей вирішили відкрити усі укриття.

Читайте также