У пожежі в Київській області постраждав неповнолітній (ФОТО)

Рятувальниками ліквідовано загорання житлового будинку

У Броварському районі ліквідували пожежу в житловому будинку, одна людина постраждала. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

Сьогодні, 10 червня, до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення про загорання житлового будинку по вулиці Блависта в селі Бобрик.

На місце події було негайно направлено рятувальників. По прибуттю на місце події було встановлено, що пожежа виникла на другому поверсі будинку. Пожежу було повністю ліквідовано.

Внаслідок пожежі було виявлено потерпілого 2007 року народження, якого з отруєнням продуктами горіння та забоєм попереку було доставлено до Броварської центральної лікарні.

На місце події виїжджали сім рятувальників особового складу та дві одиниці техніки.

Нагадуємо, що в Київській області в багатоквартирному будинку сталася смертельна пожежа. У результаті пожежі загинула жінка, причина загорання наразі встановлюється. Пожежу у квартирі в п'ятиповерховому житловому будинку вдалося локалізувати та повністю ліквідувати. У квартирі було виявлено тіло жінки 1959 року народження без ознак життя. Вогнем повністю знищено одну з кімнат та балкон, а також меблі та речі домашнього вжитку.

"Коментарі" повідомляли, що поліція з'ясовує обставини ДТП з постраждалим на столичному Печерську - водій легковика не впорався з керуванням. Столичні правоохоронці отримали інформацію щодо автопригоди з постраждалим на бульварі Лесі Українки. Водій легкового авто "БМВ" не впорався з керуванням та виїхав за межі автодороги, внаслідок чого автомобіль в'їхав у бетонний стовп. Медики госпіталізували водія у лікарню.

Читайте также