У Київській області в багатоквартирному будинку сталася смертельна пожежа

На місці пожежі було виявлено тіло жінки

На Київщині в результаті пожежі загинула жінка, причина загорання наразі встановлюється. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

За півгодини до опівночі 8 червня до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про пожежу у квартирі в п'ятиповерховому житловому будинку по вулиці Білоцерківській в смт Гребінки. 

На місце події було негайно направлено рятувальників. Пожежу вдалося локалізувати та повністю ліквідувати. 

У квартирі було виявлено тіло жінки 1959 року народження без ознак життя. Вогнем повністю знищено одну з кімнат та балкон, а також меблі та речі домашнього вжитку.

Над гасінням загорання працювали три одиниці пожежно-рятувальної техніки та десять рятувальників особового складу. Причина пожежі встановлюється.

Нагадуємо, що в Бучі вщент вигоріло приміщення на Вокзальній, 78 - зайнялися покрівля та будівля гаража, а також покинутий будинок поруч. Загасити вогонь рятувальникам вдалося менш ніж за годину. Жертв та потерпілих немає.

"Коментарі" повідомляли, що в кількох районах Києва сталися пожежі в багатоповерхових житлових будинках. Одна з пожеж сталася у Дарницькому районі Києва у четвер, 8 червня. Ще одне загорання в багатоповерхівці сталося в цей же день у Подільському районі столиці. У Солом'янському районі Києва вчора, 9 червня, також загасили пожежу в багатоповерховому житловому будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися