Під Києвом сталася масштабна пожежа (ФОТО)

Зайнялася покрівля та будівля гаража і покинутий будинок поруч

В Бучі вщент вигоріло приміщення на Вокзальній, 78. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Бучанської міської ради та Національної поліції України у Київській області.

За даними мерії Бучі, зайнялася покрівля та будівля гаража, а також покинутий будинок поруч. Загасити вогонь рятувальникам вдалося менш ніж за годину. Жертв та потерпілих немає. Причину пожежі встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, у двох районах Києва сталися масштабні пожежі в гаражах. Одна з пожеж сталася в Подільському районі столиці. На вулиці Вишгородська, 19 горіли одноповерхові гаражі з автомобілями на території підприємства. Загасити пожежу на площі 300 квадратних метрів вдалося за півгодини. Ще одна пожежа сталася в Оболонському районі Києва. На вулиці Озерній горіли 14 гаражів. Під час гасіння пожежі рятувальники попередили вибухи. З гаражів винесли п’ять газових та два кисневих балонів. Загасити пожежу на площі 150 квадратних метрів вдалося за годину. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Печерському районі Києва сталася масштабна пожежа в недобудові. Вночі горіла двоповерхова недобудована будівля на вулиці Михайла Омеляновича-Павленка. Через пожежу частково обвалився дах. Рятувальникам вдалось запобігти поширенню вогню на поряд розташовану адміністративну будівлю. Пожежу на площі 130 квадратних метрів загасили лише за дві години.

Читайте також, що у Шевченківському районі Києва сталася пожежа в ресторані



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися