У Києві сталася пожежа в ресторані: подробиці (ФОТО)

Ліквідовано пожежу в столичному закладі громадського харчування

У Шевченківському районі Києва сталася пожежа в ресторані. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася на вулиці Січових Стрільців, 25. Загорілася витяжка ресторану на першому поверсі п’ятиповерхової будівлі. Вогонь розповсюдився на фасад. Загасити пожежу вдалося за годину. Жертв та постраждалих немає. Причину та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, у двох районах Києва сталися масштабні пожежі в гаражах. Одна з пожеж сталася в Подільському районі столиці. На вулиці Вишгородська, 19 горіли одноповерхові гаражі з автомобілями на території підприємства. Загасити пожежу на площі 300 квадратних метрів вдалося за півгодини. Ще одна пожежа сталася в Оболонському районі Києва. На вулиці Озерній горіли 14 гаражів. Під час гасіння пожежі рятувальники попередили вибухи. З гаражів винесли п’ять газових та два кисневих балонів. Загасити пожежу на площі 150 квадратних метрів вдалося за годину. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Печерському районі Києва сталася масштабна пожежа в недобудові. Вночі горіла двоповерхова недобудована будівля на вулиці Михайла Омеляновича-Павленка. Через пожежу частково обвалився дах. Рятувальникам вдалось запобігти поширенню вогню на поряд розташовану адміністративну будівлю. Пожежу на площі 130 квадратних метрів загасили лише за дві години.

Читайте також, що у Києві після загибелі людей вирішили відкрити усі укриття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися