В центрі Києва сталася масштабна пожежа: подробиці (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Печерському районі Києва сталася масштабна пожежа в недобудованій будівлі. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, про пожежу рятувальникам стало відомо сьогодні, 2 червня, близько третьої години ночі. У Печерському районі Києва горіла двоповерхова недобудована будівля на вулиці Михайла Омеляновича-Павленка. Через пожежу в недобудові частково обвалився дах. Рятувальникам вдалось запобігти поширенню вогню на поряд розташовану адміністративну будівлю. Пожежу на площі 130 квадратних метрів загасили лише за дві години.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві та Київській області оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки. В умовах воєнного стану діє заборона відвідувати столичні ліси – як пішки, так і за допомогою транспортних засобів, зокрема і велосипедів. Частина лісових територій була зоною бойових дій і там можуть залишатись вибухонебезпечні предмети. Це несе ризики не лише для громадян, але й для рятувальників у разі пожежі.

Нагадаємо, що у Києві внаслідок потужного ракетного обстрілу троє людей загинули, ще 14 — поранені. Руйнування від падіння уламків збитих ракет зафіксовані в кількох районах столиці. Згодом стало відомо, що кількість поранених зросла до 16 осіб. На території столичної лікарні у четвер, 1 червня, проводили слідчі дії. Правоохоронці допитували керівництво та персонал медзакладу для встановлення відповідальних за експлуатацію укриття та забезпечення вільного доступу до нього під час повітряної тривоги. 

Читайте також, що у Києві після загибелі людей вирішили відкрити усі укриття.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися