У Київській області сталася ДТП за участю вантажівки

Водій не впорався з керуванням та допустив зіткнення з металевим відбійником

У Київській області вантажівка в'їхала в металевий відбійник. Про це повідомляє патрульна поліція Борисполя, передають "Коментарі".

Вчора, 9 червня, близько 14:00 патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду без потерпілих на 59 км автодороги Київ-Харків.

Прибувши на місце події, поліцейські виявили вантажівку DAF зі спеціалізованим напівпричепом Fruehauf з механічними пошкодженнями, а також зламаний металевий відбійник.

За словами водія, він їхав із дотриманням швидкісного режиму, проте у напівпричепі раптово лопнуло колесо. В результаті чоловік не впорався з керуванням і врізався в металевий відбійник. На щастя, ніхто не постраждав.

На керманича патрульні склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Нагадуємо, що поліція з'ясовує обставини ДТП з постраждалим на столичному Печерську - водій легковика не впорався з керуванням. Правоохоронці отримали інформацію щодо автопригоди з постраждалим на бульварі Лесі Українки. Водій легкового авто "БМВ" не впорався з керуванням та виїхав за межі автодороги, внаслідок чого автомобіль в'їхав у бетонний стовп. Медики госпіталізували водія у лікарню.

"Коментарі" повідомляли, що обидві сторони капітально відремонтованого мосту на дорозі М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі відкрили для руху транспорту. Відкриття всіх чотирьох смуг дозволить розвантажити транспортні потоки навколо Чернігова. Відбудова мосту була проведена в стислі терміни. Капітальний ремонт розпочався наприкінці минулого року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися