На дорозі Київ-Чернігів відкрили проїзд відбудованим мостом (ВІДЕО)

Відкрито рух обома сторонами капітально відремонтованого мосту

Обидві сторони капітально відремонтованого мосту на дорозі М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі відкрили для руху транспорту. Про це повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України, передають "Коментарі".

У Міністерстві зазначили, що відкриття всіх чотирьох смуг дозволить розвантажити транспортні потоки навколо Чернігова.

Відбудова мосту була проведена в стислі терміни. Капітальний ремонт розпочався наприкінці минулого року. Було демонтовано пошкоджені конструкції, встановлено нові опори, укладено асфальтобетонне покриття та відремонтовано підходи до мосту.

Міст на дорозі М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі був зруйнований у лютому-березні 2022 року, коли Чернігівська область була в епіцентрі бойових дій. Після деокупації Чернігівської області команда Мінвідновлення змогла відновити рух по одній стороні мосту.

Нагадуємо, що вперше з початку повномасштабної війни швидкісний поїзд Інтерсіті+ сполученням Київ-Дніпро-Запоріжжя відновив курсування. 

"Коментарі" повідомляли, що в Оболонському районі Києва через дорожні роботи тимчасово обмежили рух транспорту. На перетині вулиць Марка Вовчка і Вербової протягом суботи влаштовуватимуть нове асфальтове покриття. Рух під час робіт буде частково обмежено, але можливе тимчасове повне перекриття руху.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Микола

10 червня 2023, 11:53

Слава Украине !!! В самой природе нет ,,, стыда ,,, !!! Мы люди вганяем и не понимаем ,что такое сам ,,, СТЫД ,,, ? Когда сама природа говорит , что все женское должно проходить через ,,, РОД - дом ,,, !!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися