У Києві обмежать рух транспорту: де та коли (СХЕМА)

Що треба знати про обмеження та дорожні роботи водіям

В Оболонському районі Києва через дорожні роботи тимчасово обмежать рух транспорту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунальної корпорації "Київавтодор".

За даними підприємства, рух транспорту у Києві обмежать у суботу, 10 червня, на перехресті вулиць Марка Вовчка і Вербової з 8:00 до 23:00.

"На перетині вулиць Марка Вовчка і Вербової протягом суботи влаштовуватимуть нове асфальтове покриття. Рух під час робіт буде частково обмежено, але можливе тимчасове повне перекриття руху", — йдеться в повідомленні комунальної корпорації "Київавтодор".

Водіїв закликали заздалегідь обирати маршрути руху з об’їздом ділянки. В КК "Київавтодор" також оприлюднили схему ділянки, де триватимуть ремонтні роботи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Святошинському районі Києва надовго обмежили рух автомобільного транспорту. Рух транспорту у столиці обмежили на вулиці Жмеренській. Ці обмеження ввели через проведення масштабних ремонтних робіт до 30 червня. 

Нагадаємо, у Києві на півроку закрили рух кількох маршрутів трамваїв. Зміни в русі громадського транспорту у Києві пов’язані з реконструкцією Дегтярівського шляхопроводу на перетині вулиць Дегтярівської та Олександра Довженка. Рух трамвайних маршрутів №14 та №15 закрили з 1 червня до 30 листопада. Замість трамваїв на цих маршрутах курсуватимуть автобуси.

Читайте також, що у Києві від метро запустили новий маршрут автобусу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися