У Київській області у ставку виявили тіло потопельника

У Київській області з водойми витягли тіло потопельника

У Київській області рятувальники витягли з води тіло потопельника. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

Сьогодні, 10 червня, до оперативно-диспетчерської служби Бучанського району надійшло повідомлення про те, що в селі Шпитьки Дмитрівської ОТГ у місцевому ставку виявлено тіло потопельника.

На місце події негайно було направлено рятувальників. Прибувши на місце події, вони приступили до аварійно-рятувальних робіт.

Рятувальники витягли тіло чоловіка та передали його співробітникам Національної поліції.

На місці події працювали одна одиниця техніки та троє рятувальників особового складу.

Нагадуємо, що поліція з'ясовує обставини ДТП з постраждалим на столичному Печерську - водій легковика не впорався з керуванням. Правоохоронці отримали інформацію щодо автопригоди з постраждалим на бульварі Лесі Українки. Водій легковика "БМВ" не впорався з керуванням та виїхав за межі автодороги, внаслідок чого автомобіль в'їхав у бетонний стовп. Медики госпіталізували водія у лікарню.

"Коментарі" повідомляли, що в Бучі вщент вигоріло приміщення на вулиці Вокзальній. За даними мерії Бучі, зайнялися покрівля та будівля гаража, а також покинутий будинок поруч. Загасити вогонь рятувальникам вдалося менш ніж за годину. Жертв та потерпілих немає.

Читайте также