У Київській області сталася пожежа в магазині (ФОТО)

Причина пожежі встановлюється

У Білоцерківському районі ліквідовано пожежу в магазині. Про це повідомляє Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області, передають "Коментарі".

Вчора, 10 червня, до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району повідомили про загорання магазину "Розетка" у Білій Церкві, на бульварі Олександрійський. На місце пожежі був направлений особовий склад 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Біла Церква та Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення.

Пожежу було локалізовано і повністю ліквідовано. До гасіння пожежі було залучено три одиниці пожежно-рятувальної техніки та дванадцять рятувальників особового складу.

В результаті пожежі було знищено сміття на площі 12 м² та пошкоджено стіну на площі 20 м². Причина загорання встановлюється.

Нагадуємо, що в Білоцерківському районі Київської області в дорожньо-транспортній пригоді загинули двоє людей та є багато постраждалих, серед яких є діти. Поблизу села Чупира трапилась аварія за участю легковика та мінівена. Загинули двоє людей, які перебували в мікроавтобусі Renault, ще п’ятеро людей травмовано, з яких двоє дітей дев’яти років.

"Коментарі" повідомляли, що в Київській області рятувальники витягли з води тіло потопельника. До оперативно-диспетчерської служби Бучанського району надійшло повідомлення про те, що в селі Шпитьки Дмитрівської ОТГ у місцевому ставку виявлено тіло потопельника. Рятувальники витягли тіло чоловіка та передали його співробітникам Національної поліції.

Читайте также