На Київщині сталося кілька ДТП з вантажівками (ФОТО)

Що відомо про дорожньо-транспортних пригоди від правоохоронців

У Київській області сталося кілька дорожньо-транспортних пригод за участі легкових та вантажних автомобілів, є потерпілі. Про аварії розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, одна з ДТП сталася в селі Віта-Поштова Фастівського району Київської області. Водій автівки Renault Megane, не переконавшись в безпечності маневру, виїхав на нерегульоване перехрестя, після цього сталося зіткнення з вантажівкою. Водій легкового автомобілю отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізовано до лікарні.

Ще одна ДТП з потерпілими сталася в селі Черняхів в Обухівському районі. В поліції повідомили, що 53-річний водій легкового автомобілю Renault не обрав безпечної швидкості руху та зіткнувся з автомобілем Mercedes. В аварії травмовано водія легковика. Чоловік отримав численні тілесні ушкодження. Поліцейські встановлюють всі обставини ДТП.

Окрім того, сьогодні вранці сталася ДТП в селі Вишеньки Бориспільського району Київської області. "20-річна водійка Mercedes здійснила зіткнення з моторолером марки Yamaha. Внаслідок автопригоди кермувальниця мопеду з тілесними ушкодженнями доставлена до лікарні", — розповіли в регіональній поліції.

У Білій Церкві водійка легковика наїхала на сусідку, яка допомагала їй припаркуватися. ДТП сталася по вулиці Січневого прориву. Через аварію у потерпілої діагностували забої ноги. Медики її шпиталізували до лікарні та згодом відпустили додому. Чому жінка паркувала автівку та опинилась на газоні, невідомо.

Нагадаємо, на виїзді з Києва поліцейська на смерть збила військового. Смертельна аварія сталася поблизу блокпосту на виїзді зі столиці у напрямку Броварів. За кермом авто була працівниця правоохоронного органу. Жінка була твереза та рухалась із дозволеною швидкістю 110 км/год.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області в ДТП загинули двоє людей та є багато постраждалих, серед яких є діти. Аварія сталася на автомобільній трасі Київ-Одеса. Поблизу села Чупира зіткнулися легковик та мінівен. В ДТП загинуло двоє людей — чоловік та жінка, які перебували в мікроавтобусі Renault, ще п’ятеро людей травмовано, з яких двоє дітей дев’яти років. 

Читайте також, що на Великій кільцевій дорозі у Києві мікроавтобус на смерть збив людину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися