У Києві з понівеченого в ДТП автомобіля дістали потерпілого (ФОТО)

Столичні рятувальники деблокували водія з авто

У Києві рятувальники деблокували водія з понівеченого внаслідок ДТП авто. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у м. Києві, передають "Коментарі".

Сьогодні, 16 червня, до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Стеценка/Палладіна.

За допомогою гідравлічного інструменту рятувальники визволили чоловіка з пошкодженого автомобіля та передали бригаді швидкої медичної допомоги.

Наразі правоохоронні органи встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадуємо, що в Києві заарештували водія легковика, який збив дитину на велосипеді. Водій рухався на великій швидкості у крайній правій смузі проїзної частини, яка призначена для руху громадського транспорту. При наближенні до пішохідного переходу водій проігнорував червоний сигнал світлофору - внаслідок цього автомобіль збив малолітнього хлопчика.

Також у Києві сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля патрульних поліцейських та неповнолітніх, які переміщувалися на електросамокаті. Автомобіль патрульної поліції виїжджав з придворової території, коли сталося зіткнення з електросамокатом, на якому рухалися двоє неповнолітніх 2009 та 2012 років народження.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися