У Києві водій збив дитину на велосипеді: подробиці ДТП (ФОТО)

Деталі страшної аварії у столиці розповіли в поліції та в прокуратурі

У Києві заарештували водія легковика, який збив дитину на велосипеді. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури та столичної поліції.

За даними прокуратури, ДТП трапилася у неділю, 11 червня, на проспекті Визволителів у Києві. Водій автомобіля Daewoo Nexia рухався на шаленій швидкості у крайній правій смузі проїзної частини, яка призначена для руху громадського транспорту. При наближенні до пішохідного переходу водій проігнорував червоний сигнал світлофору. Внаслідок цього автомобіль збив малолітнього хлопця. Дитина переїжджала проїзну частину дороги на велосипеді.

Внаслідок наїзду хлопчик отримав численні тілесні ушкодження та був госпіталізований. Дитина перебуває в комі.

Водія автомобіля Daewoo Nexia затримали. Чоловіку повідомили про підозру за фактом вчинення ДТП, у якій постраждала дитина. У столичній поліції поінформували, що сьогодні, 12 червня, Шевченківський районний суд Києва обрав затриманому запобіжний захід у вигляді арешту без можливості внесення застави. Водію загрожує від трьох до восьми років тюрми з позбавленням права керувати транспортом на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, на виїзді з Києва поліцейська на смерть збила військового. Смертельна аварія сталася поблизу блокпосту на виїзді зі столиці у напрямку Броварів. За кермом авто була працівниця правоохоронного органу. Жінка була твереза та рухалась із дозволеною швидкістю 110 км/год.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області в ДТП загинули двоє людей та є багато постраждалих, серед яких є діти. Аварія сталася на автомобільній трасі Київ-Одеса. Поблизу села Чупира зіткнулися легковик та мінівен. В ДТП загинуло двоє людей — чоловік та жінка, які перебували в мікроавтобусі Renault, ще п’ятеро людей травмовано, з яких двоє дітей дев’яти років. 

Читайте також, як п’яний водій протаранив припарковані авто в Борисполі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися