У Київській області врятували чоловіка, який впав у колодязь

У Білоцерківському районі врятовано чоловіка, який по необачності впав у колодязь

Рятувальники ДСНС врятували чоловіка, який впав у колодязь в Білоцерківському районі. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

У вечір 16 червня у Білоцерківському районі рятувальники надали допомогу чоловіку, який по необачності впав у колодязь. Інцидент трапився у місті Тетіїв на вулиці Марценюка.

На місце виклику було направлено черговий караул 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Тетіїв. Прибувши на місце, рятувальники встановили, що чоловік впав у колодязь через свою необачність.

За допомогою рятувальної мотузки рятувальники підняли чоловіка на поверхню та передали його працівникам швидкої медичної допомоги.

Нагадуємо, що в Дніпровському районі Києва правоохоронці врятували жінку, яка хотіла вкоротити собі віку. Нещодавно ввечері на офіційну сторінку патрульної поліції у Facebook надійшло повідомлення від громадянки, яка знаходилась на мосту і виражала намір стрибнути. Поліцейські прибули на місце події та надали жінці допомогу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися