В ДТП на Київщині постраждали дорослі та діти (ФОТО)

Що відомо про аварію та постраждалих

У Київській області сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій травмовані дорослі та діти. Про аварію розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП сталася у Броварському районі Київської області. На заокругленій ділянці дороги в автомобілі обірвався буксирний трос, коли 29-річний водій легковика здійснював буксирування авто в напрямку села Красне. Внаслідок цього автівка з’їхала в кювет та врізалась в дерево. В ДТП постраждали 39-річний водій та четверо пасажирів, з яких двоє дітей віком вісім та десять років. Всі потерпілі госпіталізовані до лікарні.

Нагадаємо, на виїзді з Києва поліцейська на смерть збила військового. Смертельна аварія сталася поблизу блокпосту на виїзді зі столиці у напрямку Броварів. За кермом авто була працівниця правоохоронного органу. Жінка була твереза та рухалась із дозволеною швидкістю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області в ДТП загинули двоє людей та є багато постраждалих, серед яких є діти. Аварія сталася на автомобільній трасі Київ-Одеса. Поблизу села Чупира зіткнулися легковик та мінівен. В ДТП загинуло двоє людей — чоловік та жінка, які перебували в мікроавтобусі Renault, ще п’ятеро людей травмовано, з яких двоє дітей дев’яти років. 

Читайте також, що на Великій кільцевій дорозі у Києві мікроавтобус на смерть збив людину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися