Рятувальники показали наслідки негоди на Київщині (ВІДЕО)

Як допомагали мешканцям подолати підтоплення

У Бучанському районі рятувальники п’ять разів залучалися до ліквідації наслідків підтоплень. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області, передають "Коментарі".

За даними відомства, воду відкачували з приміщення церкви в місті Вишневе, у селі Софіївська Борщагівка — з приміщення аптеки, ресторану та семи приватних житлових будинків, у селищі Крюківщина — з офісного приміщення, розташованого в багатоповерховому житловому будинку.

В Міністерстві внутрішній справ України зазначили, що гостро стоїть питання підтоплень і в інших напівпідвальних приміщеннях новозбудованих житлових комплексів Бучанського району Київської області. У відомстві наголосили, що через хаотичну забудову та відсутність повноцінної системи водовідведення рятувальникам раз за разом доводиться використовувати аварійно-рятувальне обладнання для відкачування води.


Нагадаємо, у Солом’янському районі Києва розслідують смерть неповнолітніх дівчат. Двоє підлітків попросили у знайомого ключі до його квартири на вулиці Уманській, де вживали психотропи. Після цього 15-річні подруги залишилися в оселі до ранку та потім їх знайшли мертвими. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на виїзді з Києва автомобіль на смерть збив військового. Смертельна аварія сталася поблизу блокпосту на виїзді зі столиці у напрямку Броварів. За кермом авто була працівниця правоохоронного органу. Жінка була твереза.

Читайте також, що під час грози в житловий будинок на Київщині влучила блискавка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися