У Києві сталася сильна пожежа в ТЦ "Епіцентр" (ФОТО)

У столиці ліквідовано пожежу в торговельному центрі

У торговельному центрі "Епіцентр" на Оболоні в Києві сталася сильна пожежа - загорілись складські приміщення. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у м. Києві, передають "Коментарі".

24 червня о 09:21 до оперативно-координаційного центру Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у місті Києві надійшло повідомлення про пожежу на проспекті Степана Бандери, 11А, що в Оболонському районі столиці.

На місце події негайно прибули пожежники з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Після прибуття, рятувальники встановили, що загоряння сталось у двох складських приміщеннях торговельного центру.

О 10:58 пожежу було повністю ліквідовано на площі 300 квадратних метрів.

До гасіння пожежі було залучено 12 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 55 рятувальників особового складу.

У результаті пожежі немає жертв та постраждалих. Причина та обставини загорання наразі встановлюються.

Нагадуємо, що рятувальники КАРС продовжують розбір аварійних конструкцій у багатоповерхівці в Солом'янському районі Києва, пошкодженій через нічну ворожу атаку. Рятувальники займаються розбиранням завалів та демонтажем аварійних віконних та балконних конструкцій на пошкоджених пожежею поверхах будинку.

Читайте также