У Київській області дитина сіла за кермо та скоїла ДТП з потерпілими (ФОТО)

Підліток сів за кермо та в'їхав у зустрічний легковик

У Рокитному Київської області 15-річний підліток сів за кермо та скоїв ДТП з потерпілими. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

У Рокитному сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій зіткнулися авто під керуванням 15-річного підлітка та зустрічний легковий автомобіль. В результаті ДТП постраждала 33-річна водійка, яка отримала травми кінцівок та забій грудної клітини. Підліток не постраждав.

На місці події працювали правоохоронці Білоцерківського управління поліції Київщини.

Нагадуємо, що в торговельному центрі "Епіцентр" на Оболоні в Києві сталася сильна пожежа - загорілись складські приміщення. До гасіння пожежі було залучено 12 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки ДСНС, а також 55 рятувальників особового складу. У результаті пожежі немає жертв та постраждалих. 

"Коментарі" повідомляли, що низка тролейбусів та автобусів у Києві змінила свої маршрути на вихідних. Департамент транспортної інфраструктури КМДА повідомив про проведення дорожніх робіт на Севастопольській площі 24 та 25 червня. Це призвело до тимчасових змін у маршрутах низки тролейбусів та автобусів.

Читайте также