У Київській області під час переходу вірян до ПЦУ розгорівся конфлікт

Під час процедури переходу парафій з УПЦ до ПЦУ між сторонами виник конфлікт

Правоохоронці запобігли порушенню громадського порядку під час переходу парафій до ПЦУ в Білогородці. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Сьогодні, 25 червня, правоохоронці Бучанського управління поліції забезпечували громадський порядок у Білогородці, де триває процедура переходу вірян з УПЦ до ПЦУ. 

Між сторонами виник конфлікт, подальшого розвитку якого поліцейським вдалося не допустити. Правоохоронці доставили до територіального підрозділу для складання адміністративних матеріалів трьох осіб.

За фактами дрібного хуліганства та злісної  непокори законному розпорядженню або вимозі поліцейського правоохоронці склали щодо правопорушників протоколи. Наразі всі троє відпущені додому. 

"Коментарі" повідомляли, що на в'їзді до Києва прикордонники зупинили черницю з російськими рублями. Правоохоронці зупинили для перевірки черницю, яка прямувала до столиці. Під час перевірки виявилося, що вона є насельницею Лаври. У мобільному телефоні жінки виявили номери російських операторів, а в поліетиленовому пакунку були знайдені "билеты банка россии".

Нагадуємо, що в Бучі повернули світло у два обікрані укриття в мікрорайоні Склозавод. Раніше зловмисники зрізали в укриттях кабелі та познімали розетки, внаслідок чого залишили підвальні приміщення без освітлення.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися