У Києві з озера дістали тіло загиблої людини

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Дніпровському районі Києва в озері потонув чоловік. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, про потопельника рятувальникам стало відомо у неділю, 25 червня. Надзвичайна подія сталася на озері в районі ДВРЗ поблизу провулку Паровозний. Водолази прибули до місця виклику та витягли потопельника, тіло якого було на глибині два метри та на відстані трьох метрів від берега. Тіло загиблого передали працівникам поліції. Правоохоронці встановлюють причини та обставини трагедії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Голосіївському районі Києва в озері потонув чоловік. Надзвичайна подія сталася на водоймі на території одного із санаторіїв. Водолази витягли потопельника з озера. Загиблий виявився співробітником санаторію. 

Нагадаємо, у Солом’янському районі Києва розслідують смерть неповнолітніх дівчат. Двоє підлітків попросили у знайомого ключі до його квартири на вулиці Уманській, де вживали психотропні речовини, а саме – солі PVP. Після цього 15-річні подруги залишилися в оселі до ранку та потім їх знайшли мертвими. 

Читайте також, де та чому у Київській області стало небезпечно купатися.

Читайте также