Під Києвом сталася аварія на водогоні: де немає води

Що відомо про аварійну ситуацію з водопостачанням

У Бучанському районі Київської області стався порив на водогоні. Про аварію розповіли в комунальному підприємстві "Бучасервіс", передають "Коментарі".

За даними місцевих комунальників, через порив на водогоні в Бучі без водопостачання залишились споживачі на кількох вулицях міста.

"В частині Бучі тимчасово відсутнє водопостачання. Йдеться про вулиці Депутатську та Бориса Гмирі. Причина – порив на водогоні", — йдеться в повідомленні КП "Бучасервіс".

Мешканцям Бучі обіцяють відновити водопостачання після закінчення ремонтних робіт на водогоні. Орієнтовний термін відновлення — сьогодні, 26 червня, до 17:00. Комунальники Бучі закликали споживачів поставитися з терпінням та розумінням до тимчасових незручностей.

Нагадаємо, для офіційно закритих пляжів у Києві під час воєнного стану планують закупити майже 12 тисяч тон піску. Мова йде про оновлення території семи місць відпочинку. Однак, пляжний сезон у Києві офіційно не відкривали ані торік, ані у цьому році. Замовником у тендері є комунальне підприємство "Плесо". За пісок для столичних пляжів готові заплатити понад 6,5 мільйонів гривень. Найбільше витратять на центральний пляж. 

Читайте також, де та чому у Київській області стало небезпечно купатися.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися